New video: Turkey

And again Paul has delivered – please enjoy a new video with some highlights of Turkey. Such as the beautiful road from Amasra to Sinop, the Sumela Monastery and a not so fun way to spend your afternoon.

 

Eén antwoord op “New video: Turkey”

 1. Ha mannen,

  Ik heb jullie blogs eventjes opgespaard zodat ik in een klap helemaal kon wegdromen. Een beetje zoals bij een goede serie. Wat een geluk zeg dat de intercom het weer doet! Als ik jullie berichten lees, dan heb ik sterk het gevoel dat de trip alleen maar mooier en mooier wordt.

  Het lange wachten lijkt me super frustrerend, maar ook de moeite waard als ik de beelden bekijk. Ik krijg opeens helemaal zin om naar Azerbeidzjan te gaan, terwijl dat toch wel echt een land is dat laag op m’n verlanglijstje staat. Zo ontdek je dus pareltjes!

  De video’s zijn echt leuk om te zien, bewegend beeld! Ik stel me zo voor dat de montage niet plaatsvindt in een high teck studio, maar ergens op een hotelkamertje met gebrekkige wifi. En toch: het beeld komt super goed over en de muziek is fun.

  Krijgen jullie daar ook iets van het WK mee? Heel veel plezier gewenst voor de komende etappe. Jullie schrijven dat de tijd vliegt en dat tijd ook een relatief begrip is, maar geniet echt van iedere minuut on the road en… Wees voorzichtig!

  X

  Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *